jueves, 24 de febrero de 2011

Sopars a la MV

Per petició de la nostra ceciliana major, Ester Albiar, us anime per a que, a partir d'aquest mateix divendres aneu a sopar a la MV abans de l'assaig. Estos sopars ja els fan alguns dels nostres companys però volem que passen a ser més multitudinaris.

Ara comencem un camí de 5 mesos de dur treball per a preparar la nostra participació a la secció d'honor del CIBM de València. Es imprescindible anar a assajar i pot fer-se pesat. Que millor manera de trobar motivació que un sopar entre amics. Costa poca feina fer-se un entrepà a casa i anar a sopar amb els companys abans del assaig. Anem a passar molt de temps junts en estos 5 mesets i de segur que es millor fer-ho a gust.

Animeu-vos a anar a sopar a la MV tots els divendres abans del assaig. Digueu-li a la mare "fes-me un bocata que men vaig al assaig", per que no voldreu fer-se'l segur. Anem a intentar convertir aquesta iniciativa en un hàbit per a tots. Gracies i espere que s'animeu a acudir als soparets.

1 comentario:

  1. Però dalt o al bar?? alguns anem al bar desde fa poc tots els assatjos... (Raul, Sergio, Carles, Aitor...) ens pareix més acollidor!!

    ResponderEliminar