sábado, 2 de abril de 2011

Audicions Cambra

Com ja s’ha comentat a l’assaig del divendres i a l’orquestra el dissabte, es proposa organitzar un concert o concerts de cambra. Es tracta de donar espai en la nostra societat a la música de cambra, i com millor que amb els nostres músics, d’aquesta manera podem mostrar que els nostres músics també tenen qualitat a nivell individual i podem iniciar, perquè no, una tradició amb aquesta música.

Per això, hem de veure la gent que som i reunir-nos tots per decidir les dates (s’accepten propostes però en principi seria final de curs, setembre, sta Cecília), aportar idees, repartir-nos feina, ... És interessant que açò s’organitze entre tots, i ens impliquem perquè ja sabeu que si la feina es reparteix sempre és menys, a més, també tindrem un projecte comú i com tant ens agrada dir això fa banda i orquestra.

Els que esteu interessats en participar, indiqueu-nos a Pablo (percussió) o a Júlia (Saxo) què voleu tocar i qui sou. Abans del 15 d’abril. No importa el nivell de conservatori en què us trobeu, només que tingueu ganes de tocar en públic i ànims per col·laborar en l’organització.

1 comentario:

  1. A l'orquestra es comunicarà tan prompte com siga posible donat que el disabte tenien concert i no el ho vam poder dir.

    ResponderEliminar