domingo, 27 de noviembre de 2011

Cap de setmana complet i demà comencen les audicions

Ahir vam assistir a la proclamació de la ceciliana major, Amparo Pérez un acte molt emotiu al que el seu mantenidor va estar espectacular. Després el sopar a la societat, karaoke inclòs. Ací l'estrela fou el nostre volgut 'Rafaé' que ens cantà per Manolo Escobar.

Hui futbet i esmorzar. Després de molts anys les joves de la nostra banda i orquestra s'han animat a formar part de la festa del futbol. En l'esmorzar, gentilesa de la ceciliana major, s'ha entregat la copa als guanyadors del partit i les cecilianes entrant i eixint s'han intercanviat regals.

Esta vesprada hem anat de processó. Alegria en casa de Amparo i menys en casa d'Ester, on de segur que trobaran a faltar la nostra santeta. A la misa s'ha anunciat la pròxima ceciliana major. L'any que ve la màxima representant de les cecilianes serà Mª José Pérez, que segur que conegueu si us dic que es la mare de Raul i Jordi Fuster.

En resum, un cap de setmana sense treva al que de segur que tots hem gaudit d'estar en família. Però açò no para i demà segueixen els actes en honor a Santa Cecilia.

Demà dilluns, a les 18 hores a la Sala d’Assaig serà la inauguració del Concurs de Dibuix i a les 20 hores audició de cambra a càrrec de musics de la nostra societat a la Casa de Cultura.

El programa que interpretaran els nostres companys es molt interessant així que us anime a que gaudiu de les seues, de segur, magnífiques interpretacions. Espere que acudiu tots (vosaltres que podeu) a la Casa de Cultura per a vore de tot allò del que son capaços els nostres músics. Vull agrair a tots els participants que s'han animat a preparar-se aquestes peces de cambra i  especialment a Albert Mena la implicació en aquesta audició pel gran esforç que serà per a ell.

Aquest es el programa de l'audició:

Duo OP. 15 per clarinet i piano, Norbert Burgmüller. Toni Ventura i Albert Mena
(clarinet i piano)

Sonata, II i III mov., Camile Saent-Säens. Eva Albiar i Albert Mena
(oboè i piano)

Duo, S. W. Bach. Maria Montell i Amparo Sanchis
(flautes)

Rondeña, de la Suite Iberia, I. Albéniz. Àngels Máñez
(piano)

Concert per a trompeta, Arotunian. Jordi Vercher i Albert Mena
(trompeta i piano)

Cantabile and Presto, Georges Enesco. Teresa Álvarez i Albert Mena
(flauta i piano)

Concert en Sol menor, Vivaldi. Pablo Guinart, Paco Muñoz, Albert Mena
(dos trombons i piano)

Fantaisie sur un theme original de J. Demersseman. Jordi Fuster i Àngels Máñez
(saxo i piano)

Andante, Mendelshon.
Marche Miniature,Shostakovich
Orquestra de flautes: Ester Albiar, Teresa Álvarez, Inma Francés, Mª Nieves Francés, Mª Cristina Francés, Maria Montell, Ángela Rovira, Paula Sánchez, Aitana Sanchis, Amparo Sanchis, Alba Solís, Paula Valls.

No hay comentarios:

Publicar un comentario