jueves, 16 de diciembre de 2010

Concert de Nadal

El pròxim dia 23 la nostra banda juvenil oferirà el seu tradicional concert nadalenc. Serà al Gran Teatre des de les 20h.

De cara a aquest concert m'agradaria convidar-vos a que participeu. No sols a aquells que tenen que col·laborar amb la banda jove, per edat o per necessitat, si no també a la resta de músics que podeu gaudir de un dels concerts més importants de l'any per a la nostra societat i perquè no, recordar aquells anys en els que nosaltres forem els protagonistes.

La tradició mana, i el concert estarà marcat per les tradicionals nadalenques que interpretaran els xiquets de l'escola juntament amb la banda juvenil.

Que millor manera de començar les celebracions nadalenques que amb bona música i en un ambient familiar i alegre típic d'aquest concert.

També vull aprofitar per a agrair el esforç de tots aquells que fan possible aquest concert, tant als musics com als alumnes, però especialment als professors de l'escola de música de la nostra societat que s'esforcen per a que aquest concert siga perfecte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario