miércoles, 19 de enero de 2011

CERTAMEN !!!

Per a sorpresa general, encara que era possible, ens han comunicat amb un mail que anem al CIBM de València d'aquest any 2011. La noticia es molt important per a la nostra societat ja que serà la primera vegada que es participe a la secció d'honor d'aquest certamen.

Consultant la web del cibm es poden veure les obre obligades per a aquest any sent la de secció d'honor "De Causis" de Francisco Zacarés Fort, compositor de grans obres com Valhalla, que ens ajudà a convertir-nos en la millor banda de la CV a l'any 2006.

Per el mail i consultant les bases es pot deduir que ja estem inscrits ja que el període d'inscripció conclou el divendres. A les bases també hi ha informació que ens interessa en aquests moments com que a la secció d'honor tan sols hi participen 5 bandes de les quals, en un principi, solament 3 podran ser valencianes. El nombre de musics serà de 111 com a mínim fins un màxim de 140 (incloent els 5 musics aliens) i s'admetrà un màxim de 16 instrumentistes de corda-arc. Cap music està autoritzat par a actuar en dues bandes de la mateixa secció.

Des del punt de vista econòmic, la participació en aquesta secció atrau prou. Solament per participar es rebran 6000 € i els premis de secció d'honor recompensen els seus guanyadors amb 18000 €, el segon premi amb 8000 € i el tercer amb 4000 €.

Des d'aquest blog esperem que no hi hagen problemes amb el tema de la inscripció (excessives bandes, el sorteig en aquest cas es realitzaria el 4 de febrer a les 19:30 a l'ajuntament de València) i que recordem el Diumenge 24 de Juliol de 2011 com un dia històric per a la nostra societat.

2 comentarios:

  1. m'encantes pablito!!! eres un periodista de primera i super informat. continua igual!!!

    ResponderEliminar
  2. Pablo, es una meravella aquest blog, continua aixi que tens molts seguidors fidels a les noticies que ens poses. Anim!!!!

    ResponderEliminar