miércoles, 26 de enero de 2011

Jordi Fuster director de la juvenil de la SUAMO

Com ja sabreu molts de vosaltres, el nostre company Jordi Fuster es el nou director de la banda jove de la Societat Unió Artística Musical d'Ontinyent. La important noticia ha aparegut fins i tot als mitjans de comunicació de les nostres comarques properes. Al llarg de tota la setmana pasada va apareixer a mitjans com Levante-emv, Ontinyent Digital, Radio Ontinyent, fins i tot a la web de la FSMCV.

Es una gran noticia per al nostre company que poc a poc va augmentant el seu impressionant currículum que el fan ser un dels musics més notables de la nostra societat.

Jordi Fuster, nascut en 1980, comença els seus estudis musicals en la Primitiva Setabense de Xàtiva. Estudia al conservatori “Lluís Milán”, amb el professor Francisco Moral aconseguint en 1998 el títol de Professor de Saxòfon amb Menció d’Honor. Va cursar els estudis superiors al conservatori “Oscar Espla” d’Alacant obtenint en 2001 la qualificació d'excel·lent i el Premi extraordinari fi de carrera.

En aquests últims anys ha sigut guardonat en diversos concursos nacionals i internacionals com els primers premis del joves intèrprets Ciutat de Xàtiva, 2000 i 2001; Concurs Internacional de Benidorm 2001, Concurs Internacional “Huelmasax”, entre d’altres.

Actualment és director i membre fundador del grup de vent i percussió “Ventmaníac” i del grup de saxòfons “Aitana”. La seua tasca pedagògica actualment en desenvolupa com a professor del Conservatori Professional d'Altea i de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent.

Des d'aquest blog li desitgem a Jordi que li vaja molt be amb al nou càrrec i que puga seguir creixent en aquest complicat mon de la música. Hem d'estar orgullosos del èxits dels nostres companys perquè, en part, son èxits per a tota la nostra societat.



PD:Disculpeu la tardança d'aquesta entrada, donat que ha coincidit amb les noticies del certamen i els examens universitaris.

1 comentario: