miércoles, 14 de julio de 2010

Concert dia 31

El programa per a concert del dia 31 de julio está practicament definit. Tan sols falta el pasdoble per a desfilar. En el teatre tocarem LA CORTE DE FARAÓN, DANCE MOVEMENTS i DANZÓN Nº 2.

Teo ens va recomanar que sentirem les obres per a familiaritzar-nos amb elles i poder veure una bona interpretació de aquestes.

De Dance Movements (Philip Sparke) ens recomanà una versió que va interpretar la Beveren-Leie Symphonic Band l'any 2003 a la secció especial del certamen internacional de bandes de musica de València. La qualitat de la gravació no és la millor però la versió es prou correcta.


Del Danzón Nº2 (Arturo Márquez) cal destacar una versió d'orquestra dirigida per Gustavo Dudamel. Aquesta versió encara que és per a orquestra de corda ens és prou interessant donat el caràcter i el ritme d'aquesta interpretació. Seria recomanable que intentarem posar tot de la nostra part per a que al tocar esta obra no deixarem ningú indiferent donat que pot resultar prou espectacular. Per a nosaltres aconseguir-ho serà un poc més complicat donat que no son ritmes que tenim interioritzats però es una obra en la qual deguem soltar-nos i gaudir tocant-la ja que es prou animada i rítmica. Un perfecte fi per al nostre torn d'interpretació el dia 31 al "mà a mà".

No hay comentarios:

Publicar un comentario