sábado, 17 de julio de 2010

Nuestras Bandas de Música

M'agradaria parlar-vos d'aquest programa. Està molt be i crec que com a musics vos agradarà a tots. Es un programa tant televisiu com radiofònic que versa sobre les bandes de música de la nostra comunitat. En aquest programa podem veure i escoltar qualsevol tipus de musica per a banda. Per a la seva elaboració empren gravacions de concerts i certamens de les nostres bandes. També fan apunts històrics de les societats i els compositors, a la fi el resultat es prou interessant.

El programa de TV s'emet per La 10 (antiga Las Provincias) els divendres, dissabtes i diumenges a les 13.00. Per altra banda, el programa de radio l'ofereix LP Punto Radio València, els divendres de 19.15 a 20.00 i els dissabtes de 12.30 a 14.00. Si teniu problemes per a sintonitzar el dial, es pot escoltar per internet. http://www.puntoradio.com/popup/envivo.php?emisora=valencia

Cal destacar que l'equip d'aquest programa treballa en benefici de la nostra música i s'esforcen per a fer les retransmissions dels certamens de la nostra comunitat. També realitzen reportatges d'actes relacionats amb les nostres societats musicals i amb la federació.

Per a més informació podeu visitar la web del programa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario