sábado, 31 de julio de 2010

Reglament

L'assemblea ens descol·locà un poc a tots. La directiva ha decidit elaborar un reglament de regim intern per a les agrupacions de la nostra societat. Després de comentar-nos els pròxims actes, el president de banda va aprofitar per a llegir-nos en to cerimoniós les normes que em de complir. Cal dir que està basat en els estatuts així que va a misa. En breu supose que estaran al blog de la banda, el que porta Giner.

No hi ha molt que comentar donat que es alló que tots sabiem que em de complir encara que sempre està be redactar-ho per a que els nous ho tinguen clar i també per si hi ha algún despistat, o el típic que se'n vol passar del llest. En alguns temes un poc rígids però crec que serà per a be. El que tenim que tenir clar es que si formem part de esta família tots hem de treballar per al seu millor funcionament i mai està de més coneixer les nostres obligacions.

Pel que fa a les sancions de les que parla el reglament, espere que no siga necessari utilitzar, ja que serà senyal de que tots aconseguim conviure en perfecta harmonia sense perjudicar a la nostra societat. Es graciós que inclús es parla de multes, espere que la directiva continue com fins ara i no es convertisca en la Santa Inquisició musical, que ens perseguisca si toquem en un altre lloc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario