martes, 9 de noviembre de 2010

Actes Santa Cecília 2010

Com ja es tradició al mes de novembre celebrem la festivitat de Sta. Cecília, patrona dels músics. Enguany tindrem novetats al programa d'actes però es mantenen els més tradicionals.

Passem a destacar els actes mes importants o que més es interessen com a musics.
El dia 20 tindrà lloc a les 19.30 a la casa de la cultura el acte de proclamació de la ceciliana major, que com ja sabreu es Ester Albiar. Per la nit tindrà lloc un sopar de pa i porta als locals de la nostra societat.

El diumenge 21 serà el tradicional partit de futbol sala entre les seleccions de Fusta i Metall-Percussió. El partit serà mes tard, a les 11.00 i tindrà lloc al col·legi Gonzalvez Vera. L'esmorzar es converteix en un dinar a les 13.30 a la societat. Per la vesprada serà la processó, a les 18.30 s'eixirà de la societat.

El dia 22, dia de Sta. Cecilia, es celebrarà un berenar per a les cecilianes, novetat d'aquest any.

Els dies 23, 24 i 25 seran les audicions dels alumnes de l'escola que començaran a les set de la vesprada.

El divendres 26 a les 18.00 serà la xocolatà per als alumnes de l'escola. Nosaltres tindrem la nostra després de l'assaig.

El dissabte 27 a les 20.00 al Gran Teatre tindrà lloc el concert extraordinari. Per a finalitzar, a les 22.30 serà el sopar de germanor. Aquest any quan efectueu el pagament del sopar heu de elegir la taula en la que es sentareu, per a evitar problemes d'altres anys.

Espere que disfruteu de tots els actes que prepara la Musica Vella per a celebrar la festivitat de la nostra patrona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario