domingo, 21 de noviembre de 2010

Santa Cecília 2010

Com sabreu, ahir començàrem les celebracions en honor a la nostra patrona. Tot començà al voltant de les set quan anàrem un grup de nosaltres a casa de la nostra ceciliana major per a acompanyar-la fins la Casa de Cultura on va tindre lloc des de les set i mitja el acte de proclamació de la nostra ceciliana major i companya Ester Albiar. Enhorabona!!
Acabat aquest acte sopàrem en els locals de la nostra societat i després passàrem una bona estona cantant o al menys intentant-ho amb el karaoke. El nostre director ens delectà amb el seu superèxit Por el boulevard de los sueños rotos de Joaquín Sabina.


Aquest matí a les onze ha tingut lloc el tradicional partit de futbol sala. En l'escalfament hem vist algunes caretes de ressaca ja que mes d'un allargàrem la nit. Contra tot pronòstic i trencant la tendència del últims anys, el equip de Metall i Percussió s'ha fet amb la victòria.

Al voltant de les dos de la vesprada hem disfrutat del dinar oferit per la ceciliana. En acabar de dinar, un grup de teatre format per músics de la nostra banda ens han fet gaudir del sainet Alejo t'has colat, una comèdia que ens ha ajudat a passar una bona estona en família. També s'ha aprofitat l'ocasió per a entregar el trofeu del futbol sala i per a un intercanvi de regals entre la ceciliana entrant i la eixint.

Esta vesprada ha sigut la processó on la imatge de Sta. Cecília ha canviat de domicili i s'ha convertit en la nova inquilina de casa d'Ester, que podrà disfrutar fins l'any que ve de tan agradable companyia. A Ester i la seua família els toca disfrutar durant un any en el que Alejandro i Carla Ventura deuran fer-se la idea de que ens uns mesos tindran companyia donat que sa mare serà la pròxima ceciliana major.
(foto Alberto Morant)

Durant aquesta setmana podrem gaudir de les audicions dels alumnes de l'escola i preparar-nos per al concert i el sopar amb que conclouran els actes en honor a Sta. Cecília. Aquest cap de setmana ha començat el nostre any musical en el que Ester ens representarà, de segur, d'una manera excel·lent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario