domingo, 28 de noviembre de 2010

Ja està??

Pareix que açò de Santa Cecília ja s'ha acabat. Quan hem començat a agafar-li el gustet tenim que esperar un altre any per a tornar a viure moments inoblidables com els que, de segur, tots haurem viscut durant estos dies.

Ahir van concloure els actes en honor a la nostra patrona, encara per a més d'un han acabat aquest matí. La ceciliana juntament amb el president van entregar les plaques als nous membres de la banda i l'orquestra al concert que va tindre lloc al Gran Teatre. El concert va eixir be i a més vam gaudir com xiquets fent el cafre en l'obra de Johan de Meij.

El gran fi de festa tingué lloc als Salons Palasiet on vam sopar tots junts i, després de l'entrega de premis (enhorabona a tots els premiats), vam disfrutar d'una festa per a concloure "com Déu mana" la festivitat de Sta. Cecília. Cadascú conduí la eufòria a la seua manera inclús poderem gaudir d'actuacions de karaoke i del tio del duo que era una festa en si mateix.

Ara ja comencem el compte enrere per a SC '11 però com be digué Ester el passat divendres, no fa falta que siga Santa Cecilia per ajuntar-nos i fer algun soparet, el que de segur ens conduirà a passar bons moments entre amics i gaudir, d'una manera més familiar, de la nostra societat.

Poc a poc anirem recordant els millors moments de SC '10 en aquest blog, si voleu col·laborar, opinar o proposar qualsevol millora o tema a tractar no dubteu en fer-ho.

No hay comentarios:

Publicar un comentario