martes, 20 de diciembre de 2011

Concert i sopar de nadal

S'acosta el nadal i com be sabreu es hora del concert nadalenc de la nostra banda jove. Aquest concert tindrà lloc el pròxim divendres 23 al Gran Teatre de Xàtiva a partir de les 19.45 de la vesprada. Espere que tots aquells que no toqueu a la juvenil s'acosteu al teatre per a gaudir d'aquest bonic concert i recolzar al futur de la nostra societat.

Al concert, com es tradició, actuarà primer la banda jove a la que després s'uniran els alumnes de l'escola amb les seues veus per a interpretar les nadalenques, algunes típiques i altres de noves. Com sempre, serà un espectacle espectacular i emotiu que ens farà gaudir a tots en aquestes dates tan especials.

Després del concert, per als musics de la banda (gran) serà el tradicional sopar nadalenc al saló d'assaig de la societat. Tan sols teniu que portar l'entrepà. Una bona manera de retrobar-nos tots i poder felicitar-nos els nadals.

En el cas de que no pugau asistir ni al concert ni al sopar desitjar-vos BON NADAL i que el 2012 siga un any de felicitat per a tots.

PD: Espere vore-vos a tots, encara que sols siga al sopar ja que alguns tenim que celebrar mes coses a banda del nadal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario