sábado, 17 de diciembre de 2011

The Lord of the Rings

Simfonia nº1 El Senyor dels Anells de Johan de Meij es una de les obres que interpretarem a pròxim concert de la banda, el de l'aniversari de la fundació de la nostra societat, aixó si, ja serà a 2012.

La primera simfonia de Johan de Meij va suposar un punt d'inflexió a la composició de música per a banda i a día de hui es una de les obres que acumula mes interpretacions de les bandes de la nostra comunitat.

Hi ha que advertir als mes joves que no es la banda sonora de la saga cinematogràfica de Peter Jackson que va ser composada per Howard Shore. L'obra de Johan de Meij es una composició anterior a les pel·lícules i està basada en l'historia original dels llibres de Tolkien.

L'obra es una gran simfonia de mes de 40 minuts de durada i està estructurada en cinc moviments:
I. Gandalf (El Mag)
II. Lothlórien (The Elvenwood)
III. Gollum (Sméagol)
IV. Viatge en l'obscuritat   A) Les Mines de Moria    B) El Pont de Khazad-dum
V. Hobbits

Per a acabar us adjunte l'enllaç de la informació de l'obra a la web del compositor i la interpretació de "La Artística" de Buñol a la secció Especial A del CIBM allà per l'any 1990. (Hi ha moltíssimes versions d'aquesta obra, aquesta es una de les que ens va parlar Teo pero podeu trobar moltes mes tant a la fonoteca del CIBM com a YOUTUBE)

 http://www.johandemeij.com/cd_profile_main.php?id=12&cat=9

http://fonoteca.cibm-valencia.com/detalles-cd.aspx?idInterpretacion=982

No hay comentarios:

Publicar un comentario