domingo, 4 de diciembre de 2011

Gran fi de festa

Ja s'ha acabat lo bo. Després d'aquesta setmana tan intensa, deixem ja les festivitats de SC '11 i tornem a la rutina.

Gran dia el d'ahir. Magnífic concert extraordinari de la banda i l'orquestra amb les espectaculars interpretacions de totes les obres, especialment les obres per a solistes: el concert de violí, i com no, el de trompeta.

Crec que no cal fer comentaris sobre el sopar ja que, de segur, tots vam gaudir com mereixia l'ocasió.

Ahir vam posar fi a SC '11 uns dies molt especial per a tots i mes encara per a la nostra ceciliana major, Amparo Pérez i la seva família. Ara s'han acabat les celebracions però Amparo representarà, fins l'any que ve, la nostra societat.

Ara tan sols ens queda seguir i mirar endavant cap al pròxim objectiu, el concert de nadal (espere que sigau molts els que col·laboreu per a aquest concert).

PD.: Com ja va ocorrer l'any passat, la intenció es poder elaborar uns vídeos recordatoris d'aquests dies. Per aquest motiu voldria demanar la col·laboració de tots aquells interessats que volgueren fer-me arribar fotos i vídeos per a poder fer els muntatges. També vull dir que si algú vol fer directament els recopilatoris estaria encantat per que com sabeu, aquest blog es de tots i per a tots.

No hay comentarios:

Publicar un comentario