viernes, 22 de julio de 2011

El CIBM ja està en marxa

Nosaltres no tocarem fins el diumenge per la 125 edició del CIBM de València va començar ahir amb la secció tercera. Aquestes foren les bandes premiades:

SECCIÓ TERCERA – Dijous 21 de juliol

1r Premi: (342’5 punts)

Agrupació Musical “Santa Cecilia” d'Ador (València)

2n Premi: (279 punts)
Societat Musical “Unión de Pescadores” (València)
3r Premi: (250’5 punts)
Societat Unió Musical "Algueñense" de Algueña (Alacant)

No vaig poder escoltar les interpretacions però, vegent les puntuacions pareix que la banda d'Ador va ser molt superior a les demés, encara que en ço dels certamens mai se sap...


Esta vesprada, a partir de les 18:00 la secció segona. Podeu seguir tot el certamen en directe per Punto Radio València(92.0 València/94.4 Gandia). També o podeu seguir per internet en aquest enllaç:

http://www.puntoradio.com/popup/envivo.php?emisora=valencia#


La pena es que tan sols ho podem sentir fins a les 20:00 perquè recordeu que tenim assaig general al Gran Teatre, després sopar de cabasset oferit per la "ceci", per a acabar amb un altre assaig general.


Espere la màxima implicació de tots que tan sols ens queden dos dies de treball i un gran dia per a disfrutar.

1 comentario:

  1. Després de la gran actuació debla nostra banda, crec que podriem el dia 30 de juliol (dissabte) anar de paelleta o cassola a la serreta de Manuel o al poli de Novetle amb piscineta i bon roll..fent mes que mai "comboi" que vos pareix...Pablo..te toca difundir!! Un abraç!
    Toni Ventura.

    ResponderEliminar