lunes, 25 de julio de 2011

Gracies per fer historia

Ahir, al Palau de la Musica, tingué lloc un dels esdeveniments mes importants de l'historia de la nostra societat, i nosaltres hi hem format part. Tots i cadascun dels que conformem esta gran família han sigut importants per a poder ser una de les poques bandes de la nostra comunitat que han participat en la màxima categoria del CIBM.

Vull donar les gracies a tots per col·laborar i donar el màxim de si mateix per a afrontar aquesta aventura que ahir culminàrem de manera magistral, interpretant francament be tant el pasdoble del nostre director com les dues obres, de màxima dificultat.

No serem el que mes profesionals tenim, ni els que mes diners, ni els que mes gent tenim que descartar per a participar a un certamen, mes be tot el contrari. El que si que tenim es una qualitat humana envejable i ganes de fer les coses be.

Ara ja ha passat tot, no tindrem premi, però pot ser si em aconseguit el important objectiu de unir-nos un poc mes, que tots ens implicàrem al màxim, be, això de fer banda. Ara que hem aplegat fins ací no ho podem desaprofitar. Ara que ja som 140 tenim que seguir funcionant com a un, per a seguir fent historia.

El pròxim objectiu està molt prop. El diumenge 31 tenim que demostrar al públic de la nostra ciutat (que espere que ixe dia si que plene el GT, alcalde inclòs) del nivell musical que hem sigut capaços d'aconseguir. Per açò aprofitarem el treball que tant de temps hem estat fent per a interpretar Gran Rusia. Per a aquest concert, un sol assaig, el divendres 29, per a muntar la jota que completarà la nostra mitad del programa. Recordeu importància d'aquest concert on ens juguem el prestigi davant de la nostra ciutat.

Abans de les vacances un últim esforç per al concert del dia 4 d'Agost. Al únic assaig del dia 3 acabarem de treballar el programa d'aquest concert. La música tradicional espanyola serà la base d'aquesta ocasió en un concert per a un públic mes general.

P.D.: El nostre company Toni Ventura, m'ha comunicat la intenció de fer un dinar de germanor el pròxim dissabte dia 30. La idea es anar a un lloc amb piscina estil La Serreta a Manuel o el Poliesportiu de Novetlé. Si no us apanya s'accepten altres propostes, a la fi del que es tracta es de passar un bon dia amb els amics. Expresseu-se amb la major brevetat possible per la proximitat de la data.

No hay comentarios:

Publicar un comentario