viernes, 8 de julio de 2011

Informació CIBM 2011 i concert Llosa

Com ja va informar el president de banda al assaig d'ahir, està obert el plaç per a apuntar-se al autobús per a anar al certamen tant els músics com acompanyats. Teniu que dir al president de banda si aneu o no amb bus i el número d'acompanyants. Es prega que tots els músics anem amb el autobús per organització i evitar problemes. Teniu fins al Divendres 15 per a apuntar-se.

També cal que recordeu l'importància del DNI. Ixe dia el teniu que portar obligatòriament (si no el porteu no podreu tocar) i en comproveu que estiga en vigor, si no està no us espereu a renovar-lo per que en aquestes dates es un poc caòtic lo del DNI.

De moment açò es tot, pròximament s'informarà de me temes d'interès de cara al certamen.
_____________________________________________________________________

Recordeu que demà tenim concert a la Llosa. Es al auditori, si aneu des de Xàtiva es molt fàcil. En la primera rotonda (la de AGO-CER) tireu a la dreta fins el final del carrer, quant el carrer gira el trobareu.

A les 18:00 tenim assaig al mateix auditori i a les 20:00 es el concert. Uniforme d'estiu, no hi haurà temps per tornar a Xàtiva a canviar-se, així que o aneu canviats o quasi. No hi haurà autobús, si algú no te mitjà de transport per a anar que li ho comunique al president de banda i se li solucionarà el problema.

Espere vore-vos a tots esta nit al assaig que ja no queda res. Qui vullga pot vindre a sopar allí, tan sols cal portar-se el bocata, algo per a beure i ganes de passar una bona estona amb els companys, a partir de les 21.15-21.30 al saló d'assaig. De segur que aço va molt be per això de fer banda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario