martes, 5 de julio de 2011

Web del CIBM 2011

Aprofite per informar-vos de que ja està disponible la web de la present edició del Certamen Internacional de Bandes de Música de València. http://www.cibm-valencia.com/anteriores/2011/index.htm

En aquest enllaç podeu trobar la informació detallada de l'edició d'aquest any, des dels membres del jurat fins al programa complet, informació de les bandes inclosa. Es probable que al llarg d'estes tres setmanes actualitzen la web si hi ha algun canvi el qual sempre es bo que ens assabentem quant abans millor.

Espere vore-vos a tots als assajos que tan sols ens queden tres setmanes per a viure tan gran moment. Una experiència que de segur serà inoblidable per a tots així que tenim que fer un esforç per treballar durant aquestes setmanes per fer-ho el millor possible.

Per si no voleu vore tota la web, us deixe també l'enllaç de la informació que han posat de la nostra banda. http://www.cibm-valencia.com/anteriores/2011/esp/honor-Societat-Musical-La-Primitiva-Setabense-Xativa.html (sona be això de secció d'honor...)

No hay comentarios:

Publicar un comentario